THERASUIT METHOD®

Metoda TheraSuit byla vytvořena manžely Izabelou a Richardem Koscielny, fyzioterapeuty, kterým se narodila dcera Kajka s dětskou mozkovou obrnou. Po 20 létech intenzivního cvičení se manželům Koscielny podařilo vyvinout komplexní program, který má dnes celosvětový patent a hlavně postavil jejich dceru Kajku a celou řadu dalších dětí na nohy a umožňuje vést lidem s DMO zcela normální, kvalitní život.

Jedná se o komplexní přístup k léčbě pro ty pacienty, kteří mají neurologické postižení, jako je dětská mozková obrna, vývojové opoždění, a traumatické poranění mozku.

Klíčovým prvkem je kosmický obleček TheraSuit® , UEU klec a posilovací program stanovený pro pacienta na základě jeho individuálních potřeb. Zvýšená pevnost těla se následně odráží u každodenních funkčních činností, které obvykle následují nebo jsou kombinovány s posilujícím cvičením.

THERASUIT EUROPE CENTRUM KLIMTHERAPY KLIMKOVICE THERASUIT SAREMA LIBEREC LIBERTA KOŠICE SVETIELKO PREŠOV